Arbeidsplassvurderinger

Andre tjenester og behandlinger

Se alle

Om oss - Fysica

Fysica er ditt nye kompetansesenter for helse og trening i Fredrikstad. Vi er mer enn bare et helsesenter - vi er et team av dedikerte naprapater og instruktører som med en helhetlig tilnærming jobber sammen for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Vårt mål er enkelt: Å hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg selv!

Enten du ønsker å lindre smerter, forebygge skader, økte bevegelighet og styrke, eller komme deg tilbake i form etter en skade, har vi tjenestene og ekspertisen du trenger.
Stolt på av hundrevis
Sertifiserte instruktører
Skreddersydd program
Din helse vårt mål

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Fysica er ditt nye kompetansesenter for helse og trening i Fredrikstad! Vi tilbyr naprapati, trening, rehabilitering, MediYoga og veiledning. For oss er det viktig med en helhetlig tilnærming. Vi hjelper deg med å komme i form, få ut ditt potensial, lindre smerter og oppnå bedre helse.
Har Fysica tilbud til idrettsutøvere, lag og foreninger?

Ja, våre trenere har lang og bred erfaring med å utvikle individuelle utøvere og lag. Vi er eksperter på å bygge en fysikk som er skreddersydd til idretten du utøver, og vi gjennomfører fysiske tester tilpasset til de faktiske kravene i idretten du utøver.

Trenger jeg henvisning for å komme til Fysica?

Nei, du trenger ikke henvisning for å benytte deg av tjenestene våre.

Må jeg være medlem for å benytte meg av tjenestene til Fysica?

Nei, du trenger ikke å være medlem for å utnytte deg av tjenestene våre. Alle våre tjenester kan bestilles uten medlemskap.

Hvilke medlemskapsalternativer tilbyr dere?

Vi tilbyr månedlig medlemskap. I tillegg til det kan du kjøpe klippekort.

Kan naprapatene hos Fysica hjelpe meg med rehabilitering etter en skade?

Ja, naprapatene våre har god erfaring med rehabilitering etter skader og operasjoner. De kan lage et individuelt tilpasset program for deg for å komme deg tilbake i form. Du kan også trene med en av våre naprapater.

Dekker forsikringen min behandlingen?

Noen forsikringsselskaper dekker helt eller delvis behandling hos naprapat. Vi anbefaler at du kontakter ditt forsikringsselskap for å avklare dekningsgrad.