Medlemskap

Bli medlem på Fysica!

Vil du trene med personlig trener samtidig som du trener sammen med andre? Da er et medlemskap hos oss midt i blinken for deg! Som medlem hos oss kan du være med på alle våre gruppetimer med PT.

Vi har forskjellige gruppetimer hver dag, så her er det noe for enhver smak. Det er begrenset antall plasser per time, maks 8 personer, slik at du alltid føler deg sett og ivaretatt når du trener med oss. Perfekt for deg som både vil ha PT og felleskap!

Gjennom PT-grupper er det lettere å holde kontinuitet i treningen din. Det er både morsomt og motiverende! Kontinuitet er en av suksessfaktorene for å oppnå ønskede helsegevinster og målsetninger. Har du en venn, samboer eller familiemedlem du vil trene sammen med? Meld dere på gruppen som passer!
HSB
Alle nivå
fra 60 min
Lettere sirkeløkt med fokus på holdning, stabilitet og bevegelighet. Passer for alle. også for de som har plager.
Book trening
Funksjonell styrke
Alle nivå
fra 60 min
Sirkeløkt med funksjonelle styrkeøvelser hvor du får jobbe med hele kroppen. Passer for alle.
Book trening
Styrke & Utholdenhet
Alle nivå
fra 60 min
Høyintensiv sirkeløkt hvor styrkeøvelser kombineres med utholdenhetsøvelser. Passer for deg som vil ha en skikkelig utfordring.
Book trening
HIIT
Alle nivå
fra 60 min
Høyintensiv intervalltrening. Passer for deg som vil ha en knallhard kondisøkt.

Book trening
Ren Styrke
Alle nivå
fra 60 min
Styrkeøkt med supersett og tyngre vekter. Passer for deg som vil bli sterkere og bygge muskler.
Book trening

Timeplan

Send oss en melding!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Fysica Logo Symbol

Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å bestille time? Ta gjerne kontakt med oss! Vi setter pris på å høre fra deg.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Fysica er ditt nye kompetansesenter for helse og trening i Fredrikstad! Vi tilbyr naprapati, trening, rehabilitering, MediYoga og veiledning. For oss er det viktig med en helhetlig tilnærming. Vi hjelper deg med å komme i form, få ut ditt potensial, lindre smerter og oppnå bedre helse.
Har Fysica tilbud til idrettsutøvere, lag og foreninger?

Ja, våre trenere har lang og bred erfaring med å utvikle individuelle utøvere og lag. Vi er eksperter på å bygge en fysikk som er skreddersydd til idretten du utøver, og vi gjennomfører fysiske tester tilpasset til de faktiske kravene i idretten du utøver.

Trenger jeg henvisning for å komme til Fysica?

Nei, du trenger ikke henvisning for å benytte deg av tjenestene våre.

Må jeg være medlem for å benytte meg av tjenestene til Fysica?

Nei, du trenger ikke å være medlem for å utnytte deg av tjenestene våre. Alle våre tjenester kan bestilles uten medlemskap.

Hvilke medlemskapsalternativer tilbyr dere?

Vi tilbyr månedlig medlemskap. I tillegg til det kan du kjøpe klippekort.

Kan naprapatene hos Fysica hjelpe meg med rehabilitering etter en skade?

Ja, naprapatene våre har god erfaring med rehabilitering etter skader og operasjoner. De kan lage et individuelt tilpasset program for deg for å komme deg tilbake i form. Du kan også trene med en av våre naprapater.

Dekker forsikringen min behandlingen?

Noen forsikringsselskaper dekker helt eller delvis behandling hos naprapat. Vi anbefaler at du kontakter ditt forsikringsselskap for å avklare dekningsgrad.