Bedriftstjenester

Mennesket er bedriftens viktigste ressurs. Den vanligste årsaken til sykefravær er muskel- og skjelettplager. Alle tiltak for at personalet skal trives og fungere bra i sitt arbeid er en lønnsom investering.
Fin dame sitter på kontoret Guppetrening for bedrift
1

Bedrift

Det er mye å spare på å ha et fornøyd, friskt og effektivt personale. Muskel og skjelettplager er den vanligste årsaken til sykemelding. 39 % av alt sykefravær over 16 dager skyldes muskel– og skjelettdiagnoser. Psykiske lidelser kommer på en andreplass med 24%. (kilde: STAMI, NOA (Nav 2019). 

Vi kan bidra med:

Rask konsultasjon
ved akutte plager
Forebyggende naprapatbehandling
på vår klinikk eller hos bedriften
Yrkesrelatert trening
Opptrening etter skade
Ergonomisk gjennomgang av arbeidsplassen
og individuell tilpasning av den enkeltes arbeidsplass.
Samtaleterapi
Bedriftstrening
MediYoga for ansatte
Vi har god kunnskap i ergonomi og kan hjelpe til med arbeidsplassvurderinger til hele bedriften.
Vi skreddersyr behandlingsavtaler og treningsavtaler slik at det skal fungere best mulig for deres bedrift. Vi møter gjerne opp til en uforpliktende samtale og vurdering av din bedrift.
Forebygg skader - sykemelding og uføretrygt er pga dårlig helse
2

Muskel og skjelettsmerter

Muskel - og skjelettsmerter er en fellesbetegnelse på plager, lidelser, ubehag eller nedsatt funksjon i knokler, ledd, muskler, sener og nerver. Det omfatter alt fra lette forbigående plager til kroniske, langvarige plager og sterke smertetilstander som gjør selv enkle oppgaver umulige.

Sykdommer og skader knyttet til muskel- og skjelettsystemet vil på ulike måter kunne påvirke deltakelse i og frafall fra arbeidslivet. Muskel- og skjelettplager er et av de største helseproblemene i Norge i dag og har stor betydning for arbeidsdeltakelsen. Forskning viser at det er et betydelig potensial for å redusere arbeidsrelaterte muskel- og skjelettsmerter. (stami.no)
Fysica - Muskel og Skjelettsmerter, knokler, ledd, muskler, nerver
3

Fakta

Fakta om arbeidsmiljø og helse (noa.stami.no):

9 av 10 trives på jobben.
1 av 3 oppgir arbeidsrelatert sykefravær over 16 dager.
(kilde: STAMI, NOA (Nav 2019)

Vanligst årsak til langtidsfravær er: 
Muskel- og skjelettdiagnoser: 39%
Psykiske diagnoser: 24%
(kilde: STAMI, NOA (Nav 2019)

En dag med sykefravær koster i gjennomsnitt 3000 ,- for arbeidsgiver. Sykefraværet over 16 dager er i snitt 4,3 %, men varierer stort mellom ulike yrkesgrupper.
Mennesker etter terapi

Timeplan

Send oss en melding!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Fysica Logo Symbol

Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å bestille time? Ta gjerne kontakt med oss! Vi setter pris på å høre fra deg.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Fysica er ditt nye kompetansesenter for helse og trening i Fredrikstad! Vi tilbyr naprapati, trening, rehabilitering, MediYoga og veiledning. For oss er det viktig med en helhetlig tilnærming. Vi hjelper deg med å komme i form, få ut ditt potensial, lindre smerter og oppnå bedre helse.
Har Fysica tilbud til idrettsutøvere, lag og foreninger?

Ja, våre trenere har lang og bred erfaring med å utvikle individuelle utøvere og lag. Vi er eksperter på å bygge en fysikk som er skreddersydd til idretten du utøver, og vi gjennomfører fysiske tester tilpasset til de faktiske kravene i idretten du utøver.

Trenger jeg henvisning for å komme til Fysica?

Nei, du trenger ikke henvisning for å benytte deg av tjenestene våre.

Må jeg være medlem for å benytte meg av tjenestene til Fysica?

Nei, du trenger ikke å være medlem for å utnytte deg av tjenestene våre. Alle våre tjenester kan bestilles uten medlemskap.

Hvilke medlemskapsalternativer tilbyr dere?

Vi tilbyr månedlig medlemskap. I tillegg til det kan du kjøpe klippekort.

Kan naprapatene hos Fysica hjelpe meg med rehabilitering etter en skade?

Ja, naprapatene våre har god erfaring med rehabilitering etter skader og operasjoner. De kan lage et individuelt tilpasset program for deg for å komme deg tilbake i form. Du kan også trene med en av våre naprapater.

Dekker forsikringen min behandlingen?

Noen forsikringsselskaper dekker helt eller delvis behandling hos naprapat. Vi anbefaler at du kontakter ditt forsikringsselskap for å avklare dekningsgrad.