MediYoga

MediYoga er en terapeutisk form for yoga som kombinerer enkle og rolige yogaøvelser, pusteøvelser, avspenningsteknikker og meditasjon. Den balanserer nervesystemet, minsker stress og fremmer velvære.
I uke 35 starter vi opp med 3 nye kurs:
- tirsdag 27.8  kl.18.00-19.15 (fullbooket)
- onsdag 28.8 kl.18.00-19.15
- torsdag 29.8 kl.10.15-11.30
Kursene går over 8 ganger og koster 1900,-
Pernilla ute driver med MediYogaPernilla ute ved vannet, sitter på stein og driver med MediYoga
1

Hva er MediYoga?

MediYoga er en terapeutisk form for yoga hvor man kombinerer enkle og rolige yogaøvelser, meditasjon, pusteøvelser og avspenningsteknikker. Det er en myk yogaform, men allikevel kraftfull.

Øvelsene i MediYoga er skånsomme og de tilpasses individuelle behov og begrensninger. De fleste øvelsene utføres sittende på gulvet, og avspenningsøvelsene gjøres liggende på matte. De tar sikte på å restituere kroppen og minske spenninger i rygg, skuldre, nakke og kjeve, forbedre fleksibilitet, balansere nervesystemet og fremme avspenning og velvære.

Pusteøvelser og meditasjonsteknikker brukes til å øke bevisstheten, forbedre konsentrasjonen og skape indre ro og harmoni. I MediYoga vil du lære å finne tilbake til den gode og dype pusten, og styrke din evne til å slippe tak i stress og spenninger in kroppen.

MediYoga brukes med gode resultater ved en lang rekke helseproblemer, men også for å forebygge sykdom og være helsefremmende. Det er en terapeutisk yogaform som er utviklet under klinisk og terapeutisk arbeid med vitenskapelige studier ved blant annet Karolinska Instituttet, Danderyds Sykehus og Stockholms Universitet.
Fysica - Mediyoga
2
MediYoga har vist seg å ha flere positive effekter på både fysisk og mental helse. Her er noen av de vanligste effektene:
Reduksjon av stress
Økt mental klarhet,
konsentrasjon og indre ro.
Forbedret søvnkvalitet
Økt selvfølelse og selvtillit
Forbedret humør og mentalvelvære
Økt fleksibilitet og utholdenhet
Bedre kroppsholdning og rygghelse
Mindre muskelspenninger og
bedre sirkulasjon

Timeplan

Send oss en melding!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Fysica Logo Symbol

Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å bestille time? Ta gjerne kontakt med oss! Vi setter pris på å høre fra deg.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Fysica er ditt nye kompetansesenter for helse og trening i Fredrikstad! Vi tilbyr naprapati, trening, rehabilitering, MediYoga og veiledning. For oss er det viktig med en helhetlig tilnærming. Vi hjelper deg med å komme i form, få ut ditt potensial, lindre smerter og oppnå bedre helse.
Har Fysica tilbud til idrettsutøvere, lag og foreninger?

Ja, våre trenere har lang og bred erfaring med å utvikle individuelle utøvere og lag. Vi er eksperter på å bygge en fysikk som er skreddersydd til idretten du utøver, og vi gjennomfører fysiske tester tilpasset til de faktiske kravene i idretten du utøver.

Trenger jeg henvisning for å komme til Fysica?

Nei, du trenger ikke henvisning for å benytte deg av tjenestene våre.

Må jeg være medlem for å benytte meg av tjenestene til Fysica?

Nei, du trenger ikke å være medlem for å utnytte deg av tjenestene våre. Alle våre tjenester kan bestilles uten medlemskap.

Hvilke medlemskapsalternativer tilbyr dere?

Vi tilbyr månedlig medlemskap. I tillegg til det kan du kjøpe klippekort.

Kan naprapatene hos Fysica hjelpe meg med rehabilitering etter en skade?

Ja, naprapatene våre har god erfaring med rehabilitering etter skader og operasjoner. De kan lage et individuelt tilpasset program for deg for å komme deg tilbake i form. Du kan også trene med en av våre naprapater.

Dekker forsikringen min behandlingen?

Noen forsikringsselskaper dekker helt eller delvis behandling hos naprapat. Vi anbefaler at du kontakter ditt forsikringsselskap for å avklare dekningsgrad.