Om oss

Fysica er ditt nye kompetansesenter for behandling og trening i Fredrikstad! Vi hjelper deg med å komme i form, lindre smerter og oppnå bedre helse.

Om oss - Fysica

Fysica er ditt nye kompetansesenter for helse og trening i Fredrikstad. Vi er mer enn bare et helsesenter - vi er et team av dedikerte naprapater og instruktører som med en helhetlig tilnærming jobber sammen for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Vårt mål er enkelt: Å hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg selv!

Enten du ønsker å lindre smerter, forebygge skader, økte bevegelighet og styrke, eller komme deg tilbake i form etter en skade, har vi tjenestene og ekspertisen du trenger.
Stolt på av hundrevis
Sertifiserte instruktører
Skreddersydd program
Din helse vårt mål

Vi er Fysica

Behandling | Trening | Idrett | Rehabilitering | MediYoga | Kostholdsveiledning
Fysica Logo Symbol

Møt teamet vårt

Bli kjent med de dyktige og engasjerte menneskene som er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine helse- og velværemål!

NAPRAPAT, MEDIYOGA-INSTRUKTØR

Pernilla er en erfaren naprapat (med norsk autorisasjon) med eksamen fra Naprapathögskolan Stockholm 1999. Hun var en av de første naprapatene i Fredrikstad og har stor erfaring med diagnostisering og behandling av plager fra muskel og skjelett. Hun har gått STACs videreutdannelser i korrektiv – og funksjonell trening (STAC professional, STAC Grundtränare). Hun er utdannet MediYoga instruktør og holder MediYoga kurs.

Pernilla har også videreutdannelse i medisinsk akupunktur, TMD-kurs (behandling av temporomandibulære dysfunksjoner - plager fra kjeveleddet) og behandling- og undersøkelse av barn. Hun har god erfaring med ergonomisk rådgivning og tilbyr arbeidsplassvurderinger.

Spesielle interesseområder er hodepine, nakke, skulder- og kjeveproblematikk, stressrelaterte plager og behandling av barn.

NAPRAPAT, STAC ELITETRENER, TRENINGSCOACH, KOST- & LIVSSTILS- COACH

Halvor Elverhøi har jobbet i Fredrikstad siden han tok eksamen på Naprapathögskolan 1998. Halvor var med å starte Fredrikstads første naprapatklinikk. Han har spesialisert seg i korrektiv- & funksjonell trening og prestasjonstrening (STAC Professional, STAC Grundtränare, STAC Elittränare) samt har videreutdannelse i kost- & livsstil (STAC Holistic Health, STAC Real Food & Real Balance) og i medisinsk akupunktur.

Halvor har tidligere jobbet som naprapat for bandylandslaget herrer og innebandylandslaget for damer og herrer. Han har jobbet som fysisk trener og naprapat for Sarpsborg 08 (2016-2019) samt har hjulpet til med det fysiske treningsopplegget til et antall idrettsutøvere og lag (bl.a. Halden Topphåndball, Halden Håndballklubb og Ringerike Panthers).

I dag jobber Halvor med trenings- og kostholdsoppfølging, idrettsmedisinske konsultasjoner, og han hjelper både unge og etablerte idrettsutøvere med alt fra rehabiliteringsopplegg etter skade til avanserte prestasjonsrettede treningsopplegg.

NAPRAPAT, STAC ELITETRENER OG TRENINGSCOACH

Ole er en naprapat med god erfaring. Han er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm (eksamen 2009) og er autorisert i både Norge og Sverige. Han startet allerede som student med å jobbe mot idretten og har bl.a. vært naprapat for HV71 (J20/J18).
Han har videreutdannelse i idrettsmedisin, medisinsk akupunktur og han har spesialisert seg i korrektiv- og funksjonell trening (STAC Professional, STAC Grundtränare) samt prestasjonstrening. Ole gikk ut med beste resultat på eksamen i sitt kull som STAC Elitetrener i 2017

Våre tjenester og behandlinger

Ta kontakt

Bli medlem på Fysica!

Vil du trene med personlig trener samtidig som du trener sammen med andre? Da er et medlemskap hos oss midt i blinken for deg! Som medlem hos oss kan du være med på alle våre gruppetimer med PT.

Kontakt oss

Ring oss på 69 00 14 40 eller
Send oss en e-post på post@fysica.no
Besøk oss på vår splitter nye senter på Dikeveien 48, 1661 Rolvsøy

Jobb hos oss?

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere til vårt tverrfaglige team. Er du ernæringsfysiolog, naprapat, kiropraktor, osteopat eller har annen kunnskap du tror vil passe inn hos oss, vil vi gjerne høre fra deg.

CV og søknad sendes til post@fysica.no.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Fysica er ditt nye kompetansesenter for helse og trening i Fredrikstad! Vi tilbyr naprapati, trening, rehabilitering, MediYoga og veiledning. For oss er det viktig med en helhetlig tilnærming. Vi hjelper deg med å komme i form, få ut ditt potensial, lindre smerter og oppnå bedre helse.
Har Fysica tilbud til idrettsutøvere, lag og foreninger?

Ja, våre trenere har lang og bred erfaring med å utvikle individuelle utøvere og lag. Vi er eksperter på å bygge en fysikk som er skreddersydd til idretten du utøver, og vi gjennomfører fysiske tester tilpasset til de faktiske kravene i idretten du utøver.

Trenger jeg henvisning for å komme til Fysica?

Nei, du trenger ikke henvisning for å benytte deg av tjenestene våre.

Må jeg være medlem for å benytte meg av tjenestene til Fysica?

Nei, du trenger ikke å være medlem for å utnytte deg av tjenestene våre. Alle våre tjenester kan bestilles uten medlemskap.

Hvilke medlemskapsalternativer tilbyr dere?

Vi tilbyr månedlig medlemskap. I tillegg til det kan du kjøpe klippekort.

Kan naprapatene hos Fysica hjelpe meg med rehabilitering etter en skade?

Ja, naprapatene våre har god erfaring med rehabilitering etter skader og operasjoner. De kan lage et individuelt tilpasset program for deg for å komme deg tilbake i form. Du kan også trene med en av våre naprapater.

Dekker forsikringen min behandlingen?

Noen forsikringsselskaper dekker helt eller delvis behandling hos naprapat. Vi anbefaler at du kontakter ditt forsikringsselskap for å avklare dekningsgrad.