Idrettsmedisin

Ved skade hos idrettsutøvere tilbyr vi idrettsmedisinsk vurdering og rehabilitering. Vi har god erfaring med å håndtere alt fra akutte til langvarige skader,  og sikter mot å styrke utøverne slik at de kommer tilbake til idretten sterkere og mer motstandsdyktige enn før.
1

Idrettsmedisinsk vurdering

Når en idrettsutøver får en skade, starter vi med en grundig vurdering som omfatter både en undersøkelse og en gjennomgang av utøverens medisinske historie og de omstendighetene som førte til skaden. Dette hjelper oss å forstå skadens omfang og årsak, slik at vi kan tilrettelegge en effektiv rehabiliteringsplan.‍
2

Rehabilitering

Vi har god erfaring med å rehabilitere både akutte skader, overbelastningsskader og kroniske smerteplager for aktive idrettsutøvere. Rehabiliteringen kan inkludere en kombinasjon av behandling, skreddersydde treningsprogrammer og om nødvendig, henvisning til ytterligere medisinsk spesialistbehandling.

I en rehabiliteringsprosess er vi opptatt av å se helheten, dvs styrke de øvrige fysiske “lukene” i tillegg til skaden. Vi jobber tett med hver utøver og vårt mål er å gjøre utøverne bedre rustet når de returnerer til idretten etter skade enn de var før de ble skadet.

Timeplan

Send oss en melding!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Fysica Logo Symbol

Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å bestille time? Ta gjerne kontakt med oss! Vi setter pris på å høre fra deg.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Fysica er ditt nye kompetansesenter for helse og trening i Fredrikstad! Vi tilbyr naprapati, trening, rehabilitering, MediYoga og veiledning. For oss er det viktig med en helhetlig tilnærming. Vi hjelper deg med å komme i form, få ut ditt potensial, lindre smerter og oppnå bedre helse.
Har Fysica tilbud til idrettsutøvere, lag og foreninger?

Ja, våre trenere har lang og bred erfaring med å utvikle individuelle utøvere og lag. Vi er eksperter på å bygge en fysikk som er skreddersydd til idretten du utøver, og vi gjennomfører fysiske tester tilpasset til de faktiske kravene i idretten du utøver.

Trenger jeg henvisning for å komme til Fysica?

Nei, du trenger ikke henvisning for å benytte deg av tjenestene våre.

Må jeg være medlem for å benytte meg av tjenestene til Fysica?

Nei, du trenger ikke å være medlem for å utnytte deg av tjenestene våre. Alle våre tjenester kan bestilles uten medlemskap.

Hvilke medlemskapsalternativer tilbyr dere?

Vi tilbyr månedlig medlemskap. I tillegg til det kan du kjøpe klippekort.

Kan naprapatene hos Fysica hjelpe meg med rehabilitering etter en skade?

Ja, naprapatene våre har god erfaring med rehabilitering etter skader og operasjoner. De kan lage et individuelt tilpasset program for deg for å komme deg tilbake i form. Du kan også trene med en av våre naprapater.

Dekker forsikringen min behandlingen?

Noen forsikringsselskaper dekker helt eller delvis behandling hos naprapat. Vi anbefaler at du kontakter ditt forsikringsselskap for å avklare dekningsgrad.