Trening

Fysica tilbyr skreddersydd trening av erfarne trenere, uansett om du er nybegynner, har en skade, eller er en erfaren mosjonist.
Vår treningsfilosofi hjelper deg å bygge en sterk og robust fysikk som tilfredsstiller de kravene du møter i din hverdag. Vi tilpasser treningen etter dine behov, for å sikre at du til enhver tid kjenner på kombinasjonen av mestring og utfordring.
1

Screening – For å få best resultat!

Screeningen vår (STAC-Screening) er en unik tjeneste vi tilbyr våre kunder. Dette er en serie av undersøkelser og øvelser vi gjør sammen, for å kartlegge din stabilitet og bevegelighet. Informasjonen vi samler inn gjennom denne tjenesten gjør at vi kan sette opp unike treningsprogrammer, skreddersydd for dine behov. Sammen bygger vi et solid fundament for å ta din fysiske helse til nye nivåer.
2

Personlig trening

Er det vanskelig å få kontinuitet i treningen på egen hånd? Har du et mål du ønsker å trene mot, men er usikker på hvordan du skal gå frem for å nå målsetningen?  Fysica tilbyr personlig trening til de som ønsker enda tettere oppfølging. Vi følger deg hvert skritt på veien til du når målsetningene dine!

Timeplan

Send oss en melding!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Fysica Logo Symbol

Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å bestille time? Ta gjerne kontakt med oss! Vi setter pris på å høre fra deg.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Fysica er ditt nye kompetansesenter for helse og trening i Fredrikstad! Vi tilbyr naprapati, trening, rehabilitering, MediYoga og veiledning. For oss er det viktig med en helhetlig tilnærming. Vi hjelper deg med å komme i form, få ut ditt potensial, lindre smerter og oppnå bedre helse.
Har Fysica tilbud til idrettsutøvere, lag og foreninger?

Ja, våre trenere har lang og bred erfaring med å utvikle individuelle utøvere og lag. Vi er eksperter på å bygge en fysikk som er skreddersydd til idretten du utøver, og vi gjennomfører fysiske tester tilpasset til de faktiske kravene i idretten du utøver.

Trenger jeg henvisning for å komme til Fysica?

Nei, du trenger ikke henvisning for å benytte deg av tjenestene våre.

Må jeg være medlem for å benytte meg av tjenestene til Fysica?

Nei, du trenger ikke å være medlem for å utnytte deg av tjenestene våre. Alle våre tjenester kan bestilles uten medlemskap.

Hvilke medlemskapsalternativer tilbyr dere?

Vi tilbyr månedlig medlemskap. I tillegg til det kan du kjøpe klippekort.

Kan naprapatene hos Fysica hjelpe meg med rehabilitering etter en skade?

Ja, naprapatene våre har god erfaring med rehabilitering etter skader og operasjoner. De kan lage et individuelt tilpasset program for deg for å komme deg tilbake i form. Du kan også trene med en av våre naprapater.

Dekker forsikringen min behandlingen?

Noen forsikringsselskaper dekker helt eller delvis behandling hos naprapat. Vi anbefaler at du kontakter ditt forsikringsselskap for å avklare dekningsgrad.