Kostholdsveiledning

Har du behov for kostholdsrådgivning, livsstilsendring eller har spørsmål til mat og trening? Vi baserer vår rådgivning på individuell tilpasning og tilrettelegger rådgivningen ut ifra dine mål, din kropp og dine forutsetninger. Vi tror ikke det finnes én løsning som passer alle, derfor tilpasser vi våre tjenester for å møte dine unike mål.

Vi kan hjelpe med:

Personlig kostholdsplan: Motta en individuelt tilpasset
plan som hjelper deg å nå dine mål på en sunn og balansert måte.
Oppfølging og tilpasning: Få regelmessig oppfølging for å sikre at
din kostholdsplan fortsatt møter dine behov, og juster den etter behov.
Livsstilsendring: Veiledning for å integrere sunne matvalg
i din daglige rutine, forbedre dinespisevaner og oppnå en sunnere livsstil.
Fysica - Skreddersydd kostholdsveiledning
1

For Hvem?

Våre kostholdstjenester erfor alle som ønsker å forbedre sin helse gjennom kosthold. Enten du ønsker å gå ned i vekt, håndtere en helsemessig tilstand, forbedre dine sportsprestasjoner, eller bare ønsker å føle deg bedre i hverdagen, kan vi hjelpe.
2

Hvordan kan oppfølging hos en kostholdsveileder se ut?

Den første timen tar vi en gjennomgang av ditt nåværende kosthold, dine daglige rutiner og dine mål for veiledningen.
Ut fra dette utarbeider vi et forslag til endringer i kostholdet ditt og skisserer en fremdriftsplan tilpasset dine personlige ønsker og behov. Ved behov utformes en individuelt tilpasset kostholdsplan.

Under oppfølgingskonsultasjonene går vi gjennom hvordan planen fungerer, du kan få svar på spørsmål du måtte ha, og vi finner løsninger på eventuelle utfordringer du har møtt på siden sist. Har du oppdaget at noe ikke fungerer helt eller om det er noe du savner, hjelper vi deg med justeringer og måltidsforslag slik at opplegget til enhver tid er optimalt tilpasset dine behov.
3

Ta det første steget

Erdu klar til å ta det første steget? Kontakt oss i dag for å bestille en konsultasjon med vår kostholdsveileder. La oss jobbe sammen mot dine helsemål.

Timeplan

Send oss en melding!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Fysica Logo Symbol

Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å bestille time? Ta gjerne kontakt med oss! Vi setter pris på å høre fra deg.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Fysica er ditt nye kompetansesenter for helse og trening i Fredrikstad! Vi tilbyr naprapati, trening, rehabilitering, MediYoga og veiledning. For oss er det viktig med en helhetlig tilnærming. Vi hjelper deg med å komme i form, få ut ditt potensial, lindre smerter og oppnå bedre helse.
Har Fysica tilbud til idrettsutøvere, lag og foreninger?

Ja, våre trenere har lang og bred erfaring med å utvikle individuelle utøvere og lag. Vi er eksperter på å bygge en fysikk som er skreddersydd til idretten du utøver, og vi gjennomfører fysiske tester tilpasset til de faktiske kravene i idretten du utøver.

Trenger jeg henvisning for å komme til Fysica?

Nei, du trenger ikke henvisning for å benytte deg av tjenestene våre.

Må jeg være medlem for å benytte meg av tjenestene til Fysica?

Nei, du trenger ikke å være medlem for å utnytte deg av tjenestene våre. Alle våre tjenester kan bestilles uten medlemskap.

Hvilke medlemskapsalternativer tilbyr dere?

Vi tilbyr månedlig medlemskap. I tillegg til det kan du kjøpe klippekort.

Kan naprapatene hos Fysica hjelpe meg med rehabilitering etter en skade?

Ja, naprapatene våre har god erfaring med rehabilitering etter skader og operasjoner. De kan lage et individuelt tilpasset program for deg for å komme deg tilbake i form. Du kan også trene med en av våre naprapater.

Dekker forsikringen min behandlingen?

Noen forsikringsselskaper dekker helt eller delvis behandling hos naprapat. Vi anbefaler at du kontakter ditt forsikringsselskap for å avklare dekningsgrad.